Budinca de cartofi cu pui

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2011 | 31460 vizualizari

 

preferata baieteilor mei

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • o ceapa
  • ardei rosu/verde
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • boia dulce

pentru piure:

  • 6-7 cartofi
  • un cub de unt/margarina
  • lapte
  • cas de vaca
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • nuscoara
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu pui:

Eu am avut pieptul de pui fiert, de la supa de pui cu tascute , l-am taiat marunt marunt, apoi am tocat ceapa, morcovul, ardeiul tot marunt si le-am pus la inabusit cu o lingura de ulei.

Intre timp am curatat cartofii si i-am pus la fiert pentru piure.

Dupa ce au fiert cartofii ii pasam, adaugam untul/margarina, laptele, branza rasa, srae si nucsoara si omogenizam bine.

Ungem o tava termorezistenta cu unt/margarina dupa care vom pune un strat de piure, apoi amestecul de piept de pui si legume, dupa care vom pune inca un strat de piure, peste care presaram cascaval ras.

Dam la cuptor app 15-20 de minute.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

30.01.2011, 19:15

va multumesc tuturor pt aprecieri

bianca92 1

09.10.2013, 22:05

ce interesant! niciodata nu m-am gandit sa combin astfel piureul cu carnita

babi5 1

10.10.2013, 12:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu piept de pui si carnati, la tigaie