Budinca de ciocolata fructata

de adasev12 in Prajituri, 18 Sep 2010 | 5401 vizualizari

 

fiindca sotul e amator de budinci, in special de ciocolata, mai tot timpul am prin casa ... azi am descoperit ca mai am una si m-am gandit sa o fac, dar vroiam ceva diferit...sa o imbogatesc un pic, asa ca am luat niste fructe si putina frisca si....am preparat-o cam asa...

 

INGREDIENTE

  • 1 praf de budinca
  • 350 ml lapte
  • o mana de fulgi de cocos
  • fructe: ananas, banana, para, piersica, kiwi...cam ce-am avut prin casa...
  • frisca pt ornat
  • cateva basonase de pandispan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ciocolata fructata:

mai intai se prepara budinca dupa reteta...eu nu pun niciodata 500 ml lapte fiindca nu se intareste suficient. in timpul fierberii budincii se adauga si fulgii de cocos. se lasa sa stea vreo 5 min macar, s ase domoleasca putin.

se toarna apoi in forme cate doua linguri  de budinca, se presara un strat de fructe taiate cubulete, apoi alte doua linguri  de budinca , alt strat de fructe si deasupra iar budinca. eu am mai adaugat si cate trei bastonase taiate dintr-un pandispan ce mi-a ramas de la tort...

se da la rece pt cel putin doua ore, inainte sa fie servit. la masa se serveste pe o farfurioara de desert, prin rasturnarea formei, deci bastonasele de tort vor fi jos. se orneaza dupa preferinta , eu am folosit frisca si niste piersici.

pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ciocolata fructata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Kiss