Budinca de macaroane

de adry88 in Paste, 30 Oct 2013 | 4758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g macaroane
  • 500 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 150 ml smantana
  • 150 g zahar
  • coaja de lamaie
  • visine din compot
  • unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de macaroane:

Se pune apa cu sare intr-un vas si se pune la fiert, cand incepe sa clocoteasca adaugam macaroanele si le fierbem conform instructiunilor, le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Intr-un bol mixam ouale cu zaharul, adaugam smantana, coaja de lamaie, branza de vaci si macaroanele scurse bine de apa, amestecam bine

Ungem o tava cu unt si adaugam compozitia in ea, eu am adaugat 1/2 din compozitie visine scurse si fara samburi si restul de compozitie.

Dam la cuptorul incalzit cca 35 minute pana se rumeste frumos.

Se lasa sa se raceasca putin in tava, dupa care se scoate pe o farfurie si se pudreaza cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste in vas Zepter