Budinca de paine cu branza sarata

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2017 | 6173 vizualizari

 

Din ciclul 3 R  sau cum sa faci sa nu arunci paine si sa iasa un mic dejun bun, cald pentru cei dragi...

 

INGREDIENTE

  • 300 g paine veche ( de 2 zile...)
  • 11 lingurita unt
  • 300 g branza de vaci maruntita ( telemea)
  • 150 g sunca de casa
  • 1 salota taiata felii
  • 6 oua
  • 400 ml lapte
  • sare, piper dupa gust
  • 3-4 sufite de salata verde
  • 3-4 felii de cascaval
  • o ceasca de lapte batut 1% grasime ( 30 ml)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine cu branza sarata:

O tava de yenna se unge cu unt.  Painea veche se rupe bucati si se asaza in tava cat mai compact. Peste paine, se pune sunca taiata bucati mici, branza rasa, feliile de salata, salota taiata feliute. Se preseaza usor toate. Din 400 ml lapte, lapte batut, sare, piper si oua se face o compozitie care se toarna in doua etape, pentru a fi cuprinsa toata. La final, se asaza feliile de cascaval si se pune tava la cuptor pentru 25 minute.  Cat este calda, se poate presara cu parmezan sau alta branza dorita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea si seminte de chimen