Budinca de paine cu nutella

de divainbucatarie in Dulciuri, 11 Mai 2011 | 19432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cornuri sau 6 felii mari de paine,
  • 3 oua,
  • 90 g zahar,
  • 400 ml lapte,
  • 50 g unt,
  • 50 g nutella,
  • esenta de vanilie,
  • 2 linguri stafide,
  • coaja rasa de la 1/2 portocala,
  • cateva picaturi esenta de vanilie,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine cu nutella:

Punem stafidele la muiat in 2 linguri de lapte. Taiem cornurile pe lungime in jumatate si ungem o jumatate cu unt, o jumatate cu nutella. Le facem sandvish apoi taiem fiecare corn in 3 sau 4 bucati egale.

Punem bucatile intr-un vas termorezistent pe care l-am uns cu putin unt. Mixam ouale cu zaharul pana devin cremoase. Adaugam laptele, esenta de vanilie, coaja de portocala, apoi stafidele. Turnam amestecul peste paine. Avem grija ca fiecare bucata de paine sa fie insiropata cu lapte si oua. Coacem budinca in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 60 de minute. Dupa 30 de minute vom acoperi cu o folie de staniol pentru a nu se arde la suprafata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

rivka 1

19.05.2011, 17:33

uite ce retete faine ai, toate retetele tale imi plac, o pun si pe asta la favorite

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:57

Multumesc Rivka!

babi5 1

19.01.2014, 16:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort "la metru"