Budinca rapida

de Corinuta in Paste, 8 Aug 2010 | 4000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g macaroane scurte
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 300 g mazare congelata
  • 1 conserva de porumb
  • 1 legatura mare de verdeturi mixte
  • 250 ml smantana
  • 3 oua
  • 200 g cascaval
  • sare si piper macinat
  • unt ptr ungerea tavii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca rapida:

Se da in clocot intr-o oala mare 4 litri de apa cu 4 linguri de sare. Intre timp se curata ardeii, se spala si se taie cubulete. Se preincalzeste cuptorul la 250 de grade.

Se pun macaroanele in apa clocotita si se fierb al dente. Cu 5 minute inainte de terminarea fierberii se adauga ardeii si mazarea congelata si se continua fierberea. Se strecoara si se clatesc cu apa rece.

Se unge o tava cu unt. Se scurge porumbul si se adauga peste paste impreuna cu verdeturile tocate, apoi se pune totul in tava.

Se amesteca bine ouale cu smantana, se condimenteaza cu sare si piper, se toarna peste macaroane. Se razuie cascavalul si se presara deasupra.

Se baga tava in cuptorul fierbinte si se coace aprox. 10 minute, pana se rumeneste un pic cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca rapida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu aripioare si cascaval