Bulete de cascaval cu marar

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2010 | 7219 vizualizari

 

Sunt delicioase....

 

INGREDIENTE

  • 100 g cascaval tare
  • 100 g telemea
  • 2 lingurite cu varf cu faina
  • 1 ou
  • marar proaspat
  • piper
  • pesmet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval cu marar:

Cascavalul si telemeaua se rad fin, se amesteca cu faina, oul, marrul si piperul. Se formeaza o compozitie consistenta din care se fac bilute care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

Noi am servit cu rosii si castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

madi_marin 1

15.06.2010, 20:03

Sylvia....si inca nu fac cate as vrea, chiar pot sa spun ca e cam subtirel in ultima vreme.... nici nu prea am chef pe caldurile astea, mai sunt si la cura....

madi_marin 1

15.06.2010, 20:04

nadina....si eu am o lista fooooaaarte lunga.... sanatoase sa fim ca sa mai apucam pensia....

RuxyRux 1

28.11.2010, 21:43

Ce pofta am de ele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne