Bulgarasi cu Miez de lapte

de Ina in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 5733 vizualizari

 

Combinatia de branza - alune- busuioc e ... waw! :D

 

INGREDIENTE

  • 2 rondele Miez de lapte de la Delaco
  • 100 g branza se vaci
  • 50 g smantana grasa
  • o mana de alune ( de preferat nesarate )
  • un fir de ceapa verde
  • busuioc maruntit
  • marar verde maruntit
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi cu Miez de lapte:

Punem ingredientele intr-un bol si amestecam totul cu un blender , maruntind astfel si alunele . Tinem compozitia obtinuta la rece, pentru cel putin o ora ,  pentru a se intrepatrunde aromele si a deveni mai ferma.

Modelam bilute de branza peste care presaram busuioc maruntit si marar verde , tocat. 

Servim crema ca atare,  sau intinsa pe felii de paine usor prajita.  

Sa aveti pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]