Bulgarasi cu Miez de lapte

de Ina in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 5545 vizualizari

 

Combinatia de branza - alune- busuioc e ... waw! :D

 

INGREDIENTE

  • 2 rondele Miez de lapte de la Delaco
  • 100 g branza se vaci
  • 50 g smantana grasa
  • o mana de alune ( de preferat nesarate )
  • un fir de ceapa verde
  • busuioc maruntit
  • marar verde maruntit
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi cu Miez de lapte:

Punem ingredientele intr-un bol si amestecam totul cu un blender , maruntind astfel si alunele . Tinem compozitia obtinuta la rece, pentru cel putin o ora ,  pentru a se intrepatrunde aromele si a deveni mai ferma.

Modelam bilute de branza peste care presaram busuioc maruntit si marar verde , tocat. 

Servim crema ca atare,  sau intinsa pe felii de paine usor prajita.  

Sa aveti pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branzeturi