Bulgur picant

de dantes in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2016 | 3300 vizualizari

 

ZIUA CAND IMI RASFAT NEVASTA

 

INGREDIENTE

  • 1 cana bulgur
  • 2 cani supa de pui
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 ardei gras taiat marunt
  • 1 ardei iute fara seminte taiat marunt
  • 1 rosie taiata cubulete
  • patrunjel verde taiat marunt
  • sare piper dupa gust
  • 1 lingura ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgur picant:

Se pune la calit ceapa,ardeiul gras si cand sunt calite se adauga rosiile,bulgurul.ardeiul iute supa si se lasa la fiert pana cand bulgurul absoarbe toata supa,se opreste focul se condimenteaza dupa gust se adauga patrunjelul verde se amesteca si se lasa acoperit cu un capac circa 10 minute.

Se consuma ca atare s-au cu diferite tipuri de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgur picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

22.09.2016, 13:15

bun!

mihaelar63 1

03.10.2016, 08:15

Trebuie sa incerc si eu !!! N-am mancat niciodata bulgur

Rahela Velicu 1

08.10.2016, 16:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu broccoli in sos de smantana