Bulion preparat in casa

de Sidy in Bulion, 24 Aug 2010 | 11182 vizualizari

 

E vremea rosiiloooooooooooooooooor.........

 

INGREDIENTE

  • Rosii bine coapte cite vreti voi...
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion preparat in casa:

Rosiile se spala se taie feliute si se pun la fiert intr-un castron mare.Se invarte cu lingura de lemn ca sa nu se prinda de fund. Cind s-au zdrobit si sunt fierte rosiile le dam prin masina de stors rosii avind grija ca sunt fierbinti. Sucul obtinut se pune din nou la fiert si se fierbe pina se mai ingroasa putin.

Eu nu mai adaug nici sare nici ulei sau alti conservanti... Bulionul rezultat il bagam in sticle , inchidem bine sticla cu dopul prin insurubare si punem sticlele intr-o cutie captusita cu paturi. Acoperim si deasupra cu patura si lasam sticlele in acest pat cald pina se racesc. Apoi se pun in camara , iar cind veti gusta bulionul veti simti gustul placut al rosiei proaspete...

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion preparat in casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de rosii pentru ciorbe