Bulz ca la Bran

de Simo in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2009 | 13509 vizualizari

 

La Bran se face cel mai bun bulz din toata Romania, gratie calitatii unice a branzei de burduf din aceasta zona.

 

INGREDIENTE

  • - malai grisat, 500 grame
  • - branza de burduf, 400 grame
Portii: -2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz ca la Bran:

Pentru o masura de malai grisat (ca sa scapi de probleme si asteptare) trebuie 2 1/2 masuri de apa. Apa cu sare se pune pe foc si in momentul in care fierbe se toarna malaiul incet incet amestecand ca sa nu faca cololoase. Se amesteca apoi 5-10 minute pe foc mic si gata.

Cand s-a racit nitel,se formeaza cu mana mingiute in care se pune branza de burduf! Apoi,se invelesc in folie de aluminiu si se pun la rumenit pe gratar!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz ca la Bran" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu branza