Bulz ca la Bran

de Simo in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2009 | 14167 vizualizari

 

La Bran se face cel mai bun bulz din toata Romania, gratie calitatii unice a branzei de burduf din aceasta zona.

 

INGREDIENTE

  • - malai grisat, 500 grame
  • - branza de burduf, 400 grame
Portii: -2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz ca la Bran:

Pentru o masura de malai grisat (ca sa scapi de probleme si asteptare) trebuie 2 1/2 masuri de apa. Apa cu sare se pune pe foc si in momentul in care fierbe se toarna malaiul incet incet amestecand ca sa nu faca cololoase. Se amesteca apoi 5-10 minute pe foc mic si gata.

Cand s-a racit nitel,se formeaza cu mana mingiute in care se pune branza de burduf! Apoi,se invelesc in folie de aluminiu si se pun la rumenit pe gratar!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz ca la Bran" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga ca la tara