Bundas cu miez de lapte

de Panacris in Sandvisuri, 27 Oct 2012 | 4000 vizualizari

 

Un mic dejun satios!

 

INGREDIENTE

  • chifla cu susan,
  • ou 2 bucati,
  • sare iodata,
  • ulei de palmier ptr prajit,
  • miez de lapte,
  • castraveti proaspeti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bundas cu miez de lapte:

Chifla se taie felii mai groase. Ouale se bat energic cu un praf de sare, se trec apoi feliile de chifla prin oula batut si seprajesc in ulei de palmier foarte incins. Miezul de lapte se taie felii si se aseaza peste felia fierbinte, se orneaza dupa gust cu castraveti sau rosii proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bundas cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]