Busa

de cati in Peste, 12 Mai 2011 | 6909 vizualizari

 

Deocamdata singurul peste proaspat care se gaseste la noi.

 

INGREDIENTE

  • 1 peste busa
  • delikat
  • piper
  • ulei 
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Busa:

Am spalat pestele, l-am curatat  si l-am taiat felii.

Am uscat feliile de peste cu prosoape de bucatarie.

Am presarat delikat si piper.

Am pus ulei in tigaie si cand s-a infierbantat uleiul am adaugat pestele.

Bucatile le-am intors cand s-au rumenit pe o parte si dupa ce s-a rumenit si cealalta parte le-am scos si le-am lasat sa se scurga de ulei pe prosoape de bucatarie.

Am servit cu mujdei si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Busa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cod cu orez rosu si sos verde