Bust diplomat

de ana in Torturi, 12 Apr 2010 | 7392 vizualizari

 

Acest tort a fost facut in 2 ore si jumatate ,eram foarte grabita si nu am avut timp de retusuri.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 2,5 kg de tort avem nevoie de :
  • 2 plicuri pudding de vanilie
  • 4 esente de vanilie
  • 5-6 lg zahar
  • 1 l lapte
  • 1 kg frisca 
  • fructe eu am pus ananas si portocale
  • 3 plicuri de gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bust diplomat:

Pregatim puddingul cum indica pe plic ,intre timp punem la inmuiat gelatina .Pudingul il punem la racit si cand e caldut( un picut fierbinte ) punem gelatina si amestecam bine pana se dizolva si o lasam sa se raceasca de tot , amestecand din cand in cand.

Batem frisca punem esentele de vanilie ,apoi cand s-a racit puddingul adaugam frisca si fructele .

Pentru bust eu am folosit o tava dreptughiulara tapetata cu folie alimentara si i-am definit talia dupa ce sa inchegat compozitia decupand cu cutitul din ochi ,puteti face sablon,iar sanii i-am obtinut punand compozitie in 2 boluri micute tot tapetate cu folie alimentara.

Normal el se tine la frigider ,dar eu nu am avut timp asa ca l-am tinut 1 ora in congelator si l-am ornat cu pasta .

Poza finala nu este din pacate pentru ca am uitat s-o fac si tortul a fost cadou pentru nasul meu .Pusesem niste nasurasi din frisca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bust diplomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (20)

ela 1

13.04.2010, 09:22

asa bust ar vrea toate fetele,nu?sa arate asa de bine ca asta

ana 1

13.04.2010, 11:12

ela se poate si mai bine

epurasha2bb 1

03.05.2010, 15:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]