Butoiase aperitiv

de Ina in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2010 | 7250 vizualizari

 

Inspirate de pe bucataras.ro

 

INGREDIENTE

  • Un pachet aluat pentru foetaj
  • Kaizer  - 300 g
  • Cascaval  - 250 g  ( sau branza ) - Eu am folosit si / si 
  • Optional  - 1 ou

   

Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase aperitiv:

Kaizerul si cascavalul se taie cubulete.

Aluatul pentru foietaj de decongeleaza, apoi se desfac cele doua foi pe rand.

Se presara cubulete de kaizer si cascaval , apoi se ruleaza aluatul, ca la rulada. Se taie ruloul in felii de cca. 4-5 cm. latime, care se aseaza pe verticala, in tava tapetata cu hartie de copt. Se pot unge cu un ou batut, apoi se pun in cuptorul preincalzit, cca. 20 minute.

Se servesc calde sau reci.

TIPS-URI

1

Aluatul trebuie lucrat cat inca este  destul de rece, altfel il vei manevra destul de greu

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu branza