Cabanos invelit in foietaj

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 14500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj frantuzesc
  • 5 bucati cabanos
  • un ou
  • seminte de mac si susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos invelit in foietaj:

Se lasa la dezghetat foietajul.Se intinde dupa ce s-a dezghetat se imparte in 9 bucati.Cabanosul se taie in functie de latimea patratului de foietaj.Cabanosul se taie mai lung si se cresteaza capetele in forma de cruce.Se ia fiecare bucata de cabanos taiata si crestata si se imbraca in patratele de foietaj.Capetele cabanosului raman afara.In timpul coacerii in cuptor se deschid capetele cabanosului crestat.Dupa ce cabanosul a fost imbracat se aseaza intr-o tava.Se ung cu ou si se presara cu mac si susan.Se dau la cuptor cca 30-40 min.la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos invelit in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baghete picante din foietaj