Caise coapte cu miere și nuci

de muffin_lover in Dulciuri, 2 Aug 2013 | 3868 vizualizari

 

Of.... Sunt atâtea fructe de sezon că îmi dau bătăi de cap! Nici nu mai știu care sunt mai aromate și mai delicioase. M-am oprit totuși la caise de data asta. Singura problemă e că eu sunt alergică la puful lor (și la cel al piersicilor de altfel). Astfel, am dus operațiunea la bun sfârșit purtând mănuși chirurgicale. Eu zic că a meritat bătaia de cap. Voi ce ziceți?...

 

INGREDIENTE

  • 10 caise coapte, potrivite ca mărime
  • 100 g nucă zdrobită grosier
  • 2 linguri de miere de albine polifloră
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caise coapte cu miere și nuci:

Caisele se spală și se despică în jumătate scoțând sâmburele. Se așează într-o tavă cu coaja în jos. Nucile zdrobite se amestecă cu mierea până se omogenizează bine. Se așează câte puțină compoziție de nuci în fiecare cavitate a caiselor. Se dau la cuptor la temperatură medie pentru 15 minute.

După ce le scoateți aveți grijă să nu vă ardeți pofticioșilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caise coapte cu miere și nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec delicios cu capsune a la JulyCris