Calamar pane

de Bya Ralu in Fructe de mare, 14 Mai 2016 | 6898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 Calamar taiat rondele congelat
  • 2 oua
  • faina
  • sare/piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamar pane:

Se lasa bucatiile de calamar sa se decongeleze si se pun pe un servet de hartie pentru a absorbi apa.

Intr-un castron amestecam cele 2 oua, punem faina cat cuprinde pentru a forma o compozitie nu foarte groasa, punem sare si piper.

Punem inelele de calamar in compozitie, le scurgem si le punem in ulei incins la prajit.

Se scot pe un servet de hartie.

Se stropesc cu lamaie!

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamar pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Anett 1

15.05.2016, 08:49

super!

Bya Ralu 1

15.05.2016, 11:19

mihaela

Bya Ralu 1

15.05.2016, 11:19

anett

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Midii,orez si cartofi la cuptor