Campagnola

de - Andreea - in Tortellini, 25 Apr 2018 | 3932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tortellini
  • 1\2 ceapa
  • 200 gr smantana
  • 180 gr ciuperci
  • 1 catel usturoi
  • 100 gr pancetta
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Campagnola:

Punem o oala cu apa la fiert. 

Intre timp, curatam ceapa si o tocam marunt. Usturoiul il curatam de coaja.

Ciupercile le curatam si le taiem felii.

Pancetta o taiem fasii.

Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline. Cand s-a incins punem ceapa si usturoiul si lasam cateva minute. Cand usturoiul a prins culoare, il scoatem din tigaie. 

Adaugam apoi pancetta si ciupercile si lasam sa se caleasca la foc iute pentru 4 minute. 

Dupa acest timp, dam focul la mic si adaugam smantana, lasand astfel pentru alte 8 minute. 

Cand apa a fiert, punem sare si adaugam tortellini. Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj.

Cand s-au fiert, scurgem bine de apa si ii adaugam in tigaia cu smantana.

Se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.

Se serveste imediat presarand dupa plac putin parmezan ras.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Campagnola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini si gnocchi cu sos alb