Canelloni cu branza de vaci si stafide

de Panacris in Cannelloni, 1 Aug 2012 | 5820 vizualizari

 

Un desert delicios!

 

INGREDIENTE

  • canelloni 300 g,
  • branza cremoasa de vaci 300 g,
  • oua 3 bucati,
  • sare iodata,
  • stafide 100 g,
  • esenta de rom 1 fiola,
  • telemea de vaca 100g,
  • coaja de lamaie,
  • zahar tos 200 g,
  • lapte 300 ml
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canelloni cu branza de vaci si stafide:

Branza de vaci se amesteca cu zaharul tos, ouale, stafidele, esenta de rom, coaja de lamaie, telemeaua rasa, pana se incorporeza toate ingredientele. Se umplu canelloni cu umplutura de branza. Se aseaza intr-un vas termorezistent pastele umplute. Compozitia de branza ramasa se dilueaza cu lapte si se rastoarna peste canelloni. Se dau la cuptor, cca. 40 de minute la foc potrivit, neacoperit. Se serveste rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Canelloni cu branza de vaci si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Cris2711 1

05.08.2012, 14:31

tare mult imi place cum gatesti Cris

Panacris 1

05.08.2012, 14:36

Multumesc de aprecieri, Bucatarasi dragi!

jolygina 1

20.08.2012, 20:27

arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu spanac, mozzarella si gorgonzola