Cannelloni cu carne si sos bechamel

de Ligia Bxl in Cannelloni, 21 Ian 2011 | 13529 vizualizari

 

am preparat acest meniu dupa prospectul de la ambalajul rulourilor de cannelloni,tare bun

 

INGREDIENTE

  • 6 rulouri de cannelloni
  • 300 gr de carne tocata amestec
  • 150 parmigiano reggiano (parmezan)ras
  • putin ulei de masline
  • 20 gr de unt
  • 1 ceapa
  • sare si piper
  • ptr sos bechamel:
  • 400 ml de lapte
  • 25 gr de unt
  • 25 gr de faina
  • nucsoara si sare
  • ptr presarat pe deasupra parmigiano ras(pe razatoarea mare)
  • ceapa fina(vedeti in imagine)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne si sos bechamel:

sosul bechamel:

Se fierbe laptele. Separat topim untul, punem faina si peste varsam laptele fiert, amestecand toate bine si repede ptr a evita sa se formeze cocoloase. Dupa ce s-a ingrosat se da de pe foc si se pune sare si nucsoara.

Rulourile de cannelloni se fierb putin la foc mic ca sa nu se rupa, intr-o cratita cu apa mai multa usor sarata.

Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste putin ceapa taiata marunt,apoi adaugam carnea tocata si lasam 10 minute sa se caleasca. Dupa ce s-au calit dam cratita de pe foc si adaugam 2 polonice de sos bechamel in aceasta compozitie de carne, apoi punem 50 gr de parmigiano reggiano ras, sare si piper.

Umplem rulourile cu compozitie cu ajutorul unei lingurite, apoi intr-o tava yena se pune un strat de sos bechamel, apoi rulourile unul langa altul, peste punem restul de sos si presaram pe deasupra ceapa subtirica tocata marunt. Dupa ce e aproape gata se rade pe deasupra parmigiano pe razatoarea mare si se da putin la rumenit.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de vita si porc