Cannelloni cu carne tocata

de Laly in Cannelloni, 13 Mar 2012 | 10109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Sos bechamel:
  • 4 linguri unt
  • 4 linguri faina
  • 1 litru lapte
  • 2 linguri parmezan sau cascaval ras
  • sare,piper,nucsoara
  • Umplutura de carne:
  • 500 gr rosii
  • 1 cutie cannelloni
  • 700 gr carne tocata
  • 3 cepe
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 1 cana supa de legume
  • sare,piper
  • 200 gr cascaval 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne tocata:

Preparare sos Bechamel:punem untul intr-o cratita sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam pana se incorporeaza toata. Adaugam laptele cate un pic si amestecam energic cu un tel sa nu se formeze cocoloase. Condimentam cu sare si piper si dam deoparte. Adaugam parmezanul sau cascavalul si omogenizam bine.

Umplutura de carne:tocam ceapa marunt si o punem la calit in 2 linguri de ulei, pana devine usor sticloasa. Adaugam carnea si lasam pana scade zeama lasata. Intre timp oparim si curatam rosiile. Eu le-am mixat la blender, cine doreste le poate da  pe razatoare. Adaugam peste carne rosiile si supa de legume si lasam la foc mic pana scade toata zeama, iar carnea este bine patrunsa. Condimentam cu sare si piper si lasam la racit.

Fierbem cannelloni conform instructiunilor de pe pachet, eu le-am fiert cu 1 minut mai putin pentru a le putea umple fara sa se rupa. Umplem cannelloni cu amestecul de carne. Intr-o tava mai inalta punem sos Bechamel (circa 2 polonice), apoi asezam cannelloni. Punem sucul de rosii deasupra, apoi presaram cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mici. Punem deasupra o folie de aluminiu si dam la cuptor circa 20 de minute, apoi indepartam folia si lasam pana se rumeneste cascavalul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

14.03.2012, 16:57

Exceptional!!!!

Laly 1

14.03.2012, 21:53

Dragele mele,dragutii mei va astept cu drag pe toti

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 10:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne