Cannelloni cu prosciutto si branza

de - Andreea - in Paste, 30 Aug 2018 | 5545 vizualizari

 

Mie aceasta varianta mi-a placut tare mult...o voi repeta cu siguranta.

 

INGREDIENTE

  • 7 foi de lasagna
  • 7 felii prosciutto cotto (sau sunca presata,pastrama,etc)
  • 14 felii provola (sau cascaval)
  • parmezan
  • 500 ml sos bechamel
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu prosciutto si branza:

Din lipsa de timp, am folosit sos bechamel gata pregatit. Doar l-am incalzit putin.

Punem un vas cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam cate o foaie de lasagna, o lasam 1-2 minute si o scoatem apoi bine scursa de apa. 

Imediat peste foaia de lasagna asezam o felie de prosciutto, apoi doua felii de provola si rulam formand astfel un cannellone.

Procedam astfel cu restul de foi de lasagna si restul ingredientelor.

Intr-o tava intindem un strat de sos bechamel si asezam cannelloni.

Acoperim cu restul de sos bechamel si presaram parmezan ras. 

Dam tava la cuptorul incins in prealabil, la 200 grade C, pentru 30 minute. 

Cand cannelloni sunt gata, iar suprafata este frumos rumena, scoatem tava din cuptor, lasam cateva minute sa se racoreasca, apoi servim.

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu prosciutto si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci, ceapa , sunca , cascaval si bechamel