Cap de piept cu verdeturi italiene

de Bunica in Porc, 31 Ian 2013 | 4544 vizualizari

 

Am trecut ieri pe la macelarie si am luat o bucata de cap de piept cu gandul sa-l pudrez cu condimente si sa-l bag la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 800g. cap de piept
  • verdeturi italiene de la Kotanyi
  • chili de la Kotanyi
  • praf de usturoi de la Kotanyi
  • piper maruntit de la Kotanyi
  • 200ml. vin rosu
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cap de piept cu verdeturi italiene:

Bucata de piept de porc sapalata,portionata este pudrata ,pe ambele parti,cu chili,piper,praf de usturoi si verdeturi italiene.

Toate bucatile sunt puse intr-un castron,acoperite cu folie alimentara si lasate in frigider pana dimineata.

Dimineata le-am scos si le-am pus in tava.Peste ele am turnat vinul rosu.

Tava am acoperit-o cu folie de aluminiu si am bagat-o in cuptorul incins.

Am lasat in cuptor 40 minute,apoi am scos folia si am mai lasat tava in cuptor inca 20 de minute.

Am servit friptura cu gogosar in sos de tomate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cap de piept cu verdeturi italiene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc