Cap de piept cu verdeturi italiene

de Bunica in Porc, 31 Ian 2013 | 4565 vizualizari

 

Am trecut ieri pe la macelarie si am luat o bucata de cap de piept cu gandul sa-l pudrez cu condimente si sa-l bag la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 800g. cap de piept
  • verdeturi italiene de la Kotanyi
  • chili de la Kotanyi
  • praf de usturoi de la Kotanyi
  • piper maruntit de la Kotanyi
  • 200ml. vin rosu
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cap de piept cu verdeturi italiene:

Bucata de piept de porc sapalata,portionata este pudrata ,pe ambele parti,cu chili,piper,praf de usturoi si verdeturi italiene.

Toate bucatile sunt puse intr-un castron,acoperite cu folie alimentara si lasate in frigider pana dimineata.

Dimineata le-am scos si le-am pus in tava.Peste ele am turnat vinul rosu.

Tava am acoperit-o cu folie de aluminiu si am bagat-o in cuptorul incins.

Am lasat in cuptor 40 minute,apoi am scos folia si am mai lasat tava in cuptor inca 20 de minute.

Am servit friptura cu gogosar in sos de tomate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cap de piept cu verdeturi italiene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati