Caprita pe pat de cartofi la cuptor

de Ramonaky in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2010 | 5608 vizualizari

 

Sa stiti ca este delicioasa,eu am facut deja de cateva ori si niciodata nu a dat gres.Cel mai important e sa fie caprita cat mai frageda,"de lapte" cum se zice...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 4 kg de caprita(eu iau aproape jumatate de caprita,intreaga,nesectionata)
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caprita pe pat de cartofi la cuptor:

Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie in felii groase.

Ii asezam in tava cu putin ulei,ii saram si piperam.

Carnea de caprita se pune intreaga peste cartofi si se unge bine cu ulei,dupa care o condimentam.

Adaugam un pahar de apa pt inceput,iar pe parcursul coacerii mai punem din cand in cand cate putina apa calda,daca mai este nevoie.

Se da la cuptor pt aprox 60-70 de min,pana vedeti ca se desprinde carnea de pe oase si se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caprita pe pat de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Ramonaky 1

30.05.2010, 20:03

Va multumesc!! Bine v-am gasit

Bunica 1

30.05.2010, 22:47

Este foarte buna! E asa de rumenita parca a stat la soare. Te rog permite-mi sa iau o ciosvarta

Teo 1

30.05.2010, 23:01

Cum de s-a lasat caprita fripta ? arata bine de tot !

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure la cuptor