Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Panacris in Dulciuri, 8 Ian 2016 | 6946 vizualizari
Constelatialeu 1
Ce bine arata !
Panacris 1
Mai mult timp mi-a luat să fac poze, decât să-l prepar ) Dar, e minunaattt
Merisor 1
Super!
ela 1
prevad o epidemie de caramel pe bucataras )))vreau si eu!!
Ce simplu este, eu am reteta de caramel si cu galbenusuri de ou.
simona72 1
Bravo Cris! Arata delicios! e caramel sarat?? vad ca ai pus 1 lingurita...
laura_n 1
Ela )))) bravoo, Crisule!
Bunica 1
Offffffffff! Voi și caramelul pe care-l ador!
Lau 1
delicios
MotanLaOale 1
bun bun
Bya Ralu 1
arata super
alilianaa 1
ceva ce-mi place tare mult!
Simona, nu e sarat, doar ii accentuează gustul de dulceeeee!
reisnaor_2006 1
Dya Daniela Andrei 1
Acesta tip de caramel e la fel ca cel ce se foloseste pentru a imbraca torturile?
Dya, nuuuu, ptr creme, cred că ptr imbrcat torturi ar trebui să fie mai grosuț Eu știu, s-ar putea să meargă De probat!
mihaelar63 1
Asta este reteta de aceia la care toate cele ce prepara dulciuri raman in Transa hinotica
Nu vreau sa probez Eu vreau exact tipul acela de caramel
Arata grozav!
gaby_duceag 1
dya, tu nu zici de fondant? cum...caramel de imbracat torturi? da link )
Rocsi 1
Este grozav de bun!
CameliaR 1
Off offf, ce bine arata!
Nu GAby! Cunosc si Eu differenta dintre caramel si fondant! Macar atat habar sa am!
Catalina L 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:58
ieri la 10:21
pe 02.12 la 20:34
pe 02.12 la 16:12
pe 02.12 la 13:24
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
4 voturi
Bucataras
vasimur
Panacris
mihaelaM 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Patrisia 1
Rocsi 9
2418 puncte
Merisor 9
1300 puncte
RODIMUR 8
1146 puncte
Panacris 9
259 puncte
vasimur 4
253 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!