Caras cu ciuperci si sos de vin

de vero_closca in Crap / Caras, 21 Feb 2011 | 6055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg caras
  • 500g ciuperci
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 pahar mare vin alb sec sau demisec
  • ulei de floarea soarelui (pentru prajit pestele)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras cu ciuperci si sos de vin:

se curata pestele,se spala si se usuca cu un servet curat.

se cresteaza din loc in loc si se condimenteaza cu sare si piper apoi se prajeste in putin ulei pe ambele parti.

separat se caleste usor ceapa tocata marunt in ulei de masline,apoi se adauga ciupercile curatate si taiate felii si se lasa pana scade zeama pe care o lasa ciupercile.

se stinge cu vin alb,se condimenzeaza cu cimbru,sare si piper ,se pun si cateii de usturoi taiati pe lung si se adauga pestele deasupra .

se lasa sa se patrunda pestele si sa scada putin sosul.

se serveste cald dar la fel de bun este si rece.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras cu ciuperci si sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu vin si mujdei