Caras la cuptor in sos de vin

de Bunica in Crap / Caras, 28 Sep 2013 | 29430 vizualizari

 

Am cumparat doua bucati de caras mare si am facut unul in sos de vin.A iesit o minunatie!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata caras
  • 200 ml. vin alb
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • o rosie potrivita
  • usturoi granulat
  • 1/2 lingurita oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras la cuptor in sos de vin:

Carasul l-am cumparat curatat si eviscerat.

Am spalat bine pestele, l-am crestat pe spate si l-am pus in tava

L-am condimentat pe ambele parti.

Am turnat vinul,cateva bucatele de lamaie si o rosie taiata rondele,

L-am introdus in cuptorul incins la 170 grade pentru 30-40 de minute.

Se serveste cu sosul ramas sau cu mujdei.

TIPS-URI

1

Crestarea pe spate marunteste oasele mici si in cuptor se topesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras la cuptor in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap pe pat de zacusca, la cuptor