Caras prajit

de alinasava in Crap / Caras, 17 Sep 2013 | 8139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste caras
  • malai
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat(daca aveti)
  • cateva felii de lamaie pentru decor
  • ulei(pentru prajit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras prajit:

Se curata pestele de solzi,de codite si maruntaie,se spala foarte bine si apoi se lasa la scurs.Cand s-a uscat se taie in doua pe lungime sau daca doriti il lasati intreg,dar se cresteaza ca sa se prajeasca bine.Se condimenteaza cu sare,piper si busuioc (busuiocul este optional),apoi se trece fiecare peste prin malai si se pune la prajit in uleiul incins.Dupa ce s-au prajit si pe o parte si pe cealalta,se scot pe servetele pentru a absorbi uleiul,se lasa cam 5minute,apoi se aseaza pe o farfurie alaturi de mamaliguta si mujdei,si se decoreaza cu lamaie si patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caras prăjit în mălai şi în făină