Caras romanesc la gratar

de Sylvia in Peste, 16 Sep 2010 | 12326 vizualizari

 

Si tot din seria preparate la gratar facute in Romania va prezint cu mai putine poze si vorbarie niste bibani romanesti facuti la gratar care mi-au satisfacut pe deplin dorul de un peste romanesc la gratar.

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de
  • caras romanesc,
  • amestec facut din ulei de masline, sare, piper si niste condiment pentru  peste care are si lamaie in compozitie 
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras romanesc la gratar:

  Avem nevoie de caras romanesc, eu tare m-am bucurat sa il gasesc ca aveam pofta de un peste romanesc. L-am condimentat subtil cu un amestec facut din ulei de masline, sare, piper si niste condiment pentru  peste care are si lamaie in compozitie.

  Am prins cate un peste in grilajul special pentru gratar.   A urmat si el drumul gratarului alaturi de carnaciori .

  A fost delicios, de multa vreme nu am mancat asa peste aromat si bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras romanesc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Julie 1

17.09.2010, 14:19

Caras, biban....tot peste e si tot bun!

vero_closca 1

17.09.2010, 15:37

bun-bun! eu ador carasul si imi place gatit in toate felurile! bibanul seamana la gust cu salaul!

Corinuta 1

19.09.2010, 20:30

yamii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]