Carnat cu sos

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 5 Aug 2013 | 3755 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de carnat
  • SOS:
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de zahar
  • busuioc
  • oregano
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnat cu sos:

Carnatul se taie felii si se cresteaza.

Se pune putin ulei la incins si se prajeste carnatul 1 min pe fiecare parte.

Sosul:

Ceapa se toaca, rosia si ardeiul se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si zahar .Se fac pasta cu blender-ul.

TIPS-URI

1

Se pot folosi chiftelute, in loc de carnat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnat cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]