Carne de bibilică cu praz, leurdă și ardei roșu

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Mar 2015 | 4927 vizualizari

COMENTARII (19)

reisnaor_2006 1

29.03.2015, 17:24

Andra_Constantinescu 1

29.03.2015, 17:27

Arata bine carnea!

MOKUSKA 1

29.03.2015, 17:38

Panacris 1

29.03.2015, 17:40

Andra e tare gustoasă și e fără ”antibiotice” cum sunt puii

Adele 1

29.03.2015, 17:43

Catalina L 1

29.03.2015, 17:44

Gherca Daniela 1

29.03.2015, 17:48

Geanina87 1

29.03.2015, 18:01

cristinutanicolita 1

29.03.2015, 18:02

MotanLaOale 1

29.03.2015, 18:08

buna buna

simona72 1

29.03.2015, 18:16

Nu am papat bibilica dar cred ca e grozav ce ai facut!

gaby_gabytza 1

29.03.2015, 18:25

miki_a 1

29.03.2015, 19:02

Am mai zis...o carne fina, deosebit de gustoasa! Frumoasa combinarea ingredientelor!

tarasmariana 1

29.03.2015, 21:10

mihaelar63 1

30.03.2015, 00:26

Ce frumos le mai pictezi si in farfurie

Corinuta 1

30.03.2015, 17:37

Yammii!

Panacris 1

30.03.2015, 18:19

Miha

mirela0911 1

31.03.2015, 14:01

Sim0na 1

07.04.2015, 11:04

N-am mancat niciodata carne de bibilica.. Al meu barbat uraste bibilicile
Fur o portie de la tine!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]