Carne de porc cu piure la cuptor

de AndrutzaP in Porc, 11 Apr 2016 | 3465 vizualizari

 

Daca tot au ramas carne de porc si piure, nu le puteam arunca, nu?

 

INGREDIENTE

  • 200 g piure de cartofi
  • 200 g carne de porc
  • 50 g parmezan ras
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu piure la cuptor:

Eu am folosit piureul si carnea ramase de la cina din ziua anterioara. Reteta este foarte buna in cazul in care va raman carne si/sau piure nemancate si nu vreti sa le aruncati (dar nici nu le mai mananca nimeni).

Folositi un vas ce poate fi bagat la cuptor. Ungeti vasul cu unt si asezati ingredientele astfel: jumatate din cantitatea de piure, carnea taiata fasiute/cubulete, jumatate din cantitatea de parmezan ras, restul de piure, restul de parmezan ras.

Vasul il bagati la cuptor la 200 grade celsius si-l lasati aproximativ 30 min (parmezanul trebuie sa faca o crusta maronie la suprafata)

Se serveste fierbinte!

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Daca preparati piure-ul pe loc asigurati-va ca este mai tare, altfel budinca va iesi prea moale/apoasa

2

Puteti bate si un ou deaspura, peste parmezan

3

Daca piure-ul si carnea sunt deja sarate/condimentate nu mai puneti sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu piure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

reisnaor_2006 1

11.04.2016, 15:35

foarte buna

Bunica 1

11.04.2016, 16:34

Bună idee!

mirela0911 1

11.04.2016, 20:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita ardeleneasca cu ciuperci si carnati