Carne de porc cu sos de bere cu ghimbir

de -Licurici- in Porc, 2 Apr 2019 | 2811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g carne de porc;
  • 2 linguri ulei;
  • o lingurita boia afumata;
  • 1/2 lingurita chimion;
  • sare roz de Himalaya;
  • piper;
  • bere cu ghimbir.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu sos de bere cu ghimbir:

Carnea se spala bine, se usuca, apoi se da cu sare si piper si se baga 30 min in frigider.

Intr-un vas termorezistent, se pun 2 linguri de ulei, se adauga carnea, boiaua afumata, chimionul si un pahar mic de apa, apoi se baga in cuptorul preincalzit.

Dupa 35 min, se scoate si se adauga berea de ghimbir.

Se mai lasa 40-45 min la cuptor.

Se poate servi cu piure de cartofi sau legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu sos de bere cu ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (20)

-Licurici- 1

03.04.2019, 08:07

Multumesc pentru aprecieri! Berea asta ii da un gust interesant. Cum zice Rocsi, este fara alcool si chiar are gust de socata. ) Ma gandeam ca decat eu am observat asta

mena29 1

03.04.2019, 08:12

Tare bun, Laura!

dantes 1

03.04.2019, 09:55

Gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi