Carne de porc cu sote de ciuperci

de Mirela Suba in Porc, 18 Sep 2015 | 6577 vizualizari

 

În concediul petrecut în tara,am mers la restaurant, unde am mâncat o mâncare minunata. La care eu sa o reproduc 😊
Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • carne în bait (am rețetă acest preparat în rețetele mele)
  • Ciuperci 720 g
  • Smântână 200 g
  • Sare, piper
  • Cartofi 500 g
  • Ulei
  • Pătrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu sote de ciuperci:

Carnea preparata în bait, se prăjește în tigaie.

Ciupercile se scurg de apa și se prăjesc în ulei,apoi se adaugă sare și piper. Când sunt fierte se face amestec din smântână și foarte puțin lapte. Dacă doriți mai gros se adaugă faina. Se amestecă și se lasă pana se mai îngroșa și se amesteca din când în când.

Cartofi, se curata și se pun la fiert asa întregi fără coajă.

Apoi se tai în 2 și se prăjesc,eu în fripteoza.

Montarea farfuriei: sote-ul de ciuperci, apoi carne și spre marginea farfuriei, cartofi. Se presară pătrunjel și după gust,sare și piper.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu sote de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]