Carne de pui in sos de ceapa

de mirela0911 in Pui, 2 Mai 2011 | 5472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe 
  • 4 aripioare
  • 2 cepe mari 
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • ardei gras rosu
  • pasta de ardei optional
  • sare
  • 3-4 lg ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui in sos de ceapa:

Se spala carnea. Se curata ceapa si se taie marunt. Ceapa verde se taie rondele inclusiv frunzele. Gogosarul se taie cubulete.

Intr-o cratita se pune ceapa cu uleiul la calit. Se adauga gogosarul si pasta de ardei (eu nu am avut prea mult gogosar si am pus si pasta). Dupa aproximativ 5 minute, se pune carnea la calit pana se albeste. Se adauga apa atat cat sa fie la nivelul carnii. Se sareaza dupa gust si se lasa la fiert pana este gata carnea. Eventual se mai adauga apa daca este cazul (trebuie sa ramana sos).

Se serveste cu cartofi piure asezonat cu frunze de patrunjel proaspat taiat.

 Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui