Carne de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 28 Dec 2016 | 9445 vizualizari

 

O mancarica delicioasa la cioroiul preferat :X

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g carne de vitel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 100-200 g ciuperci taiate felii
  • 2-3 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura bulion
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot:

Carnea se taie cuburi,se pune in vasul de la slow cooker Crock-Pot cu ulei de masline,sare si piper.

Se pune apa cat sa acopere ,se seteaza functia High,pentru 3 ore.

Dupa cele 3 ore se adauga ceapa tocata marunt,morcovul taiat rondele si ciuperciile felii.

Usturoiul se striveste si se pune peste celalate legume.

Setam din nou functia high pentru 1 ora-1:30 minute.

Dupa vreo 40 minute se adauga si cartofii taiati cuburi si bulionul.

Se serveste cu muraturi

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (25)

katty 1

31.01.2018, 09:05

Cand ma uit la mancarea ta mi se face foame instantaneu, asa bine arata! Cred ca ar fi timpul sa imi scot din cutie cioroiul pe care, spre rusinea mea, nu l-am folosit niciodata!

Rahela Velicu 1

31.01.2018, 12:18

-Licurici- 1

01.02.2018, 08:55

Foarte buna mancarica!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Zacusca, reteta clasica la slow cooker Crock-Pot 4,7 L