Carne in sos de vin cu mazare

de adellyna in Porc, 23 Noi 2014 | 2692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de porc
  • 100 ml vin rosu
  • 200 g mazare
  • o ceapa
  • 2 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • usturoi
  • 1 lingurita de zahar
  • o legatura de marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne in sos de vin cu mazare:

Intr-un vas calim usturoiul impreuna cu carnea, adaugam condimentele, zaharul si vinul. Lasam sa fiarba in vin pana scade si ramane un sos gros.

Calim ceapa, adaugam mazarea si lasam sa fiarba 15 minute, apoi adaugam bulionul, condimentele si mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne in sos de vin cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazăre verde cu carne de porc