Carne in sos de vin cu mazare

de adellyna in Porc, 23 Noi 2014 | 3069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de porc
  • 100 ml vin rosu
  • 200 g mazare
  • o ceapa
  • 2 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • usturoi
  • 1 lingurita de zahar
  • o legatura de marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne in sos de vin cu mazare:

Intr-un vas calim usturoiul impreuna cu carnea, adaugam condimentele, zaharul si vinul. Lasam sa fiarba in vin pana scade si ramane un sos gros.

Calim ceapa, adaugam mazarea si lasam sa fiarba 15 minute, apoi adaugam bulionul, condimentele si mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne in sos de vin cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]