Cartofi acordeon

de Criss in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2014 | 12887 vizualizari

 

Azi va prezint o reteta simpla dar gustoasa si de efect, o modalitate sanatoasa de a consuma cartofi, altfel decat prajiti.

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • bacon
  • cascaval
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • pudra de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon:

Cartofii se curata, se spala si se cresteaza pana la baza, avand grija sa nu-i taiem de tot. Se condimenteaza astfel incat sa ajunga si intre crestaturi, se impaneaza cu felii de bacon, alte mezeluri . Se pun intr-o tava pe hartie de copt si se stropesc cu ulei de masline. Cu o folie de aluminiu se acopera tava si se pune in cuptor pentru o ora, dupa care se scot, se indeparteaza folia, se presara deasupra cascaval ras si se pun inapoi in cuptor pentru 15-20 minute pana se rumenesc si se topeste cascavalul.  Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi Hasselback