Cartofi aurii cu usturoi si marar

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2016 | 5042 vizualizari

 

La cuptor desigur...o mare bunatate! 

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi albi
  • o canita ulei de masline
  • pudra de marar( sau proaspat daca doriti)
  • pudra de usturoi
  • un praf de turmeric
  • un praf de piper alb
  • sare de mare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii cu usturoi si marar:

Se ia o foaie de copt si se pune pe tava de cuptor.

Foaia se unge cu ulei, se asaza cartofii taiati felii mai grosute, se ung cu ulei( mai multicel) , se pudreaza cu sare, piper alb, turmeric, marar si usturoi.

Acoperim cartofii cu o alta foaie de copt, o presam usor cu mana si punem tava la cuptor pentru o ora, sau pana cand sunt bine patrunsi si rumeniti.

Nu va retine nimic sa-i mancati cu  friptura de pui si mujdei de usturoi....sunt extrem de gustosi!

TIPS-URI

1

Intre cele doua foi de copt cartofii se coc si in acelasi timp se patrund si rumenesc bine, asa ca aveti grija sa presati usor marginile ca si cand doriti sa le etansati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii cu usturoi si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

09.03.2016, 20:50

O portie mare vreau de cartofi!

elucubratiiculinare 1

10.03.2016, 16:42

RuxyRux 1

11.03.2016, 22:34

Multumesc...au fost grozavi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi HASSELBACK