Cartofi brutaresti cu ceapa

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 9 Dec 2014 | 5402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 200 g ceapa,
  • 50 ml ulei,
  • 1/2 legatura patrunjel,
  • 1/2 legatura marar,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi brutaresti cu ceapa:

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in felii cat mai subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie fideluta. Punem uleiul la incins si calim ceapa pana devine aurie. Cartofii se pun intr-o tava unsa cu ulei, adaugam ceapa peste ei (impreuna cu uleiul in care am prajit-o) si verdeata tocata marunt. Condimentam cu sare si piper si adaugam 300 ml apa fierbinte peste ei. Amestecam compozitia si dam tava la cuptor pentru ~ o ora. Servim alaturi o salata asortata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi brutaresti cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]