Cartofi copți în jar

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2012 | 3990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi,
  • sare,
  • unt,
  • smântână
  • și o fripturică :)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copți în jar:

Este o rețetă foarte simplă când aveți unde să o faceți! Când stai la bloc, e greu, mai ales că acum s-a dat și legea cu grătarele. Nu ai curte, yoc grătar. Dar, măcar o dată pe an merită să faci așa ceva. Nici nu se compară cu cei făcuți în cuptor!!! Trebuie totuși să ai lemne, că nu e bine cu cărbuni. Și dacă tot faci, ar trebui lemne pentru 2 grătare, că e păcat să faci friptura înainte și apoi să faci cartofii, pentru că durează ceva și nu vrei să mănânci friptura rece! Când nu mai avem flacără, băgăm cartofii în jar. După vreo 15-20 min, ne mai uităm la ei și-i întoarcem, pentru că trebuie să se facă uniform. Se servesc cu unt și smântână. Sau mai adăugăm roșii, cimbru, câte un cârnat, un mic sau o friptură.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copți în jar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco