Cartofi copti aromati

de scortisoara in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2012 | 5076 vizualizari

 

Astazi, alaturi de ficateii la cuptor am servit acesti cartofi minunati care deoarece nu erau chiar "noi" s-au copt vreo 2 ore:)) si am stat si salivat in fata cuptorului din cauza mirosului...

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi (de preferat noi)
  • 3 catei de usturoi
  • ulei
  • sare, piper, boia dulce, rozmarin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti aromati:

Taiem cartofii pe verticala ca si cum am taia felii groase, insa lasam o margine jos de vreun cm. Intre felii introducem feliute de usturoi (1 catel de usturoi per cartof).

Intr-o tigaie unsa punem cartofii si ii ungem cu ulei (scuzati repetitia:))), ii presaram cu sare si celelalte condimente si ii dam la cuptorul preincalzit pana se fac moi moi moi . Normal ar fi o ora, insa la ce cartofoi am avut eu au fost musai 2 .:))

Cand i-am servit i-am presarat cu cas framantat si au fost numa' buni!

Sa aveti pofta!

(in a 3-a poza sunt cartofii inainte sa-i pun la cuptor)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti aromati" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu maioneza la cuptor