Cartofi copti in staniol

de Bianca_Sacuiu in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2013 | 25090 vizualizari

 

Aceasta reteta este foarte simpla, usor de facut, dar foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi noi(mari)
  • 80 g unt
  • 250 g cascaval ras
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti in staniol:

Cartofii se spala bine cu ajutorul unui burete abraziv, se invelesc in staniol si se baga la cuptor intregi si cu tot cu coaja pentru aproximativ 45 de minute.

Dupa ce s-au copt, fiebinti ii scotem si asezam 2 cartofi pe farfurie ii crestam in 4, iar in mijloc punem 10g unt, cascaval ras si o lingurita de smantana, le lasam sa se topeasca usor,iar la urma ii condimentam cu sare si piper dupa gust.

Se servesc calzi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti in staniol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval