Cartofi crocanti

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 5305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g cartofi (roz)
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti:

Se curata si se spala cartofii, se taie in 4 si se fierb putin in apa cu sare.

Se fierb pana cand intra pun furculita in ei.

Apoi se strecoara si se clatesc bine cu apa rece.

Se condimenteaza cu sare, piper si boia.

Apoi se prajesc in ulei de palmier pana cand devin aurii.

Sunt tare buni...crocanti la suprafata si pufosi in interior.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu mustar