Cartofi cu afumatura

de pana_luminita in Porc, 23 Noi 2009 | 5360 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 kg de cartofi; 300 gr costita; 50 gr unt; 1 cana de lapte; 5 catei de usturoi; sare, piper; mozzarella; faina; ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu afumatura:

Fierbeti cartofii in coaja , scurgeti-i apoi de apa si curatai-i cand s-au racit . Cartofii sunt taiatii  in felii subtiri. Vasul este frecat cu usturoi si unt . Se aseaza in tava un strat de felii de cartofi si peste ele se pune felii de costita care au fost prajite in prealabil si adaugam feliile de mozzarella , cartofi , costita (pana terminam ingredientele). Faina se rumeneste in ulei si se stinge cu lapte si se condimenteaza cu sare si piper , ranatasul  se toarna peste cartofi , se baga la cuptor pentru 30 min (pana se rumeneste)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

23.11.2009, 22:21

mmmm...ce bunatate

liana_geicu 1

24.11.2009, 01:09

mi s-a facut o foame, arata bine, cred ca o sa fac si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
TOCHITURĂ DE PORC