Cartofi cu ceapa si kaizer la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2014 | 5619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 ceapa alba
  • kaizer
  • cascaval felii hocland
  • cascaval delaco
  • condimente :busuioc,sare,piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ceapa si kaizer la cuptor:

Cartofii se pun la fiert in coaja cu apa si sare pentru 20-30 minute.

Se curata de coaja cat sunt inca calzi,se taie rondele si se aseaza un strat de cartofi intr-o tava termorezistenta,se pune sare,piper si busuioc deasupra.

Ceapa se taie jullien,se pune la calit in ulei de masline pana se inmoaie putin,se adauga si kaizerul taiat fasii,se mai lasa cateva minute si se adauga peste stratul de cartofi.

Se acopera cu un alt strat de cartofi,se pune condimentele,cascavalul delaco se taie cuburi,iar feliile de cascaval se rup in bucati.

Se da la cuptor pentru 40 minute.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ceapa si kaizer la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]