Cartofi cu crema de branza si tartufo

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2015 | 3585 vizualizari

 

Vazusem o reteta italieneasca pe facebook cu crema de branza,dar cand am vrut sa o fac nu am mai gasit-o, asa ca am inventat eu ceva :))) nu a fost rau :))

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 2 linguri de crema de branza
  • 1/2 ceapa alba
  • tartufo negru proaspat
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu crema de branza si tartufo:

Cartofii se curata de coaja, se taie rondele si se pun la fiert in apa cu sare pentru circa 10-15 minute (atentie nu trebuie sa ii fierbem pana se sfarama).

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in putin ulei de masline pentru cateva minute dupa care se pune putina apa si se lasa sa fiarba putin.

Se pune crema de branza, condimentele si se amesteca bine, adaugand si rondelele fierte de cartofi.

Se lasa cateva minute, se aseaza pe farfurie si se rade tartufo proaspat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se servesc calzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu crema de branza si tartufo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 06:40

Bulz cu brânză de burduf - Varianta gustoasă și rapidă la cuptor

pe 26.11 la 11:51

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]