Cartofi cu miez de lapte

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2012 | 3992 vizualizari

 

O garnitura delicioasa, dar poate fi consuma si simpla.

 

INGREDIENTE

  • cartofi albi 1000 g,
  • sare iodata,
  • miez de lapte Delaco,
  • rozmarin, oregano, busuioc, maghiran,
  • oua 4 bucati,
  • ulei de masline,
  • lapte dulce 200 ml,
  • vin alb demisec 250 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu miez de lapte:

Cartofii se spala si se pun la fiert necuratati in apa rece cu putina sare. Dupa ce s-au fiert se taie rondele, se aseaza intr/o tava termorezistenta, se stropesc cu ulei de masline, se aduag vinul, se presara ierburile aromatice si se lasa la cuptor ptr cca. 30 de minute la foc mediu, acoperit. La final, se adauga laptele,  se aseaza cateva rondele de miez de lapte de la Delaco, se bat ouale energic si se rastoarna peste cartofi. Se mai lasa la cuptor, neacoperit, cca10 minute le foc iute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi EVANTAI