Cartofi cu morcov, ceapa si mozzarella

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 16 Mar 2012 | 4392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa alba
  • mozzarella
  • parmezan
  • vin alb
  • ulei masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu morcov, ceapa si mozzarella:

Cartofii se taie in 4 si se taie felii subtiri, morcovii ii taiem rondele, ceapa se taie solzisori subtiri, iar mozzarela se taie cubulete. Spalam cartofii, morcovii si ceapa si ii punem intr-o tigaie cu putin ulei, adaugam vegeta si punem un capac. Se tot amesteca, se adauga putina apa sa fiarba..si se stropeste cu vin alb. Cand sunt aproape gata se adauga putin parmezan ras si cubuletele de mozzarella. Se sevesc calzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu morcov, ceapa si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la tigaie